Escape Deal

Charlie's werkt samen met de Escape Room Berkel! Samen zorgen wij voor het allerleukste uitje in Lansingerland.

 

Geniet van een heerlijk driegangendiner bij ons en probeer met vrienden, familie en/of collega's te ontsnappen uit één van de twee mysterieuze kamers...Take away

Geen zin om te koken? Maar wil je ook lekker thuis eten?

Alleen bij afhalen krijg je 10% korting op de gerechten! Om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen hebben wij wel een speciaal menu samengesteld.

 

TIP: Of bestel via Thuisbezorgd.nl en wij komen het brengen!Jarig? Gefeliciteerd!

Vier je verjaardag bij Charlie's! Naast het feit dat we er een gezellige avond van maken, trakteren wij op een dessert naar keuze en krijg je ook nog eens een mooie fles wijn mee naar huis. 

Wil je gebruik maken van deze actie? Graag vermelden bij de reservering. En, heel belangrijk, vergeet je legitimatie niet!

 

Let op! Deze actie is niet geldig wanneer de persoon in kwestie niet op de dag van het diner jarig is. Daarnaast geldt het niet in combinatie met andere (kortings)acties, zoals de 2 for1 dinner deal, groepsmenu's of het inwisselen van een volle stempelkaart.

 Spaar voor korting

Heb jij de Charlie's Stempelkaart al?

 

Bij elke €25,- die je bij het diner uitgeeft, ontvang je één stempel.

Is de spaarkaart vol? Dan ontvang je €15,- korting op de gehele rekening. Dat is toch mooi meegenomen!

 

Let op! Er worden geen stempels gegeven of stempelkaart geaccepteerd bij andere kortingen en/of acties. Maximaal 1 volle kaart per tafel.