Regelmatig worden er gezellige feesten en leuke thema avonden georganiseerd bij Charlie's.

Zo zijn o.a. Dré Hazes Jr, Frans Duijts, Django Wagner, Tino Martin en DJ Paul Elstak al langs geweest!

 

Ben jij ook benieuwd wat er nu op de agenda staat?


Vlooienmarkt - zondag 19 november 2018

Meerdere keren per jaar wordt er een grote vlooienmarkt georganiseerd in de twee Oostmeerhallen bij Charlie's. Er zijn zijn een groot aantal stands, dus er zijn genoeg verborgen schatten te vinden. Uiteraard zijn wij geopend voor een lekkere cappuccino, tosti, of broodje kroket!

Thanksgiving Dinner - donderdag 22 november 2018

Thanksgiving is dé dag om samen te zijn met familie en uit te spreken waar je dankbaar voor bent. Bij Charlie's vieren we deze Amerikaanse traditie met een speciaal samengesteld menu, uiteraard met kalkoen. Menu volgt!Charlie's Foute Kerstfeest - zaterdag 8 december 2018

In december staat er een leukste en knotsgekke Charlie's Foute Kerst Feest gepland. Een gezellige foute feest met 90's klassiekers van feest DJ Demy de Groot en de beste hits van de DJ legendes DARKRAVER & PANIC. Bestel nu jouw early bird tickets! UPDATE: 80% VAN DE TICKETS UITVERKOCHT!


BINGO! - dinsdag 11 december 2018

Al jaren organiseren en verzorgen wij een heerlijk kerstdiner op beide kerstdagen. Uiteraard is ons restaurant geheel versierd zodat je gelijk in de kerststemming komt. En voor de kinderen een speelveldje in de grote zaal. Met kerst zitten we altijd snel vol, dus wacht niet te lang!Kerstdiner - dinsdag 25- en woensdag 26 december 2018

Al jaren organiseren en verzorgen wij een heerlijk kerstdiner op beide kerstdagen. Uiteraard is ons restaurant geheel versierd zodat je gelijk in de kerststemming komt. En voor de kinderen een speelveldje in de grote zaal. Met kerst zitten we altijd snel vol, dus wacht niet te lang!