Menu

 

Vanaf 1 juni mogen we weer gedeeltelijk open en reserveren is dan ook mogelijk voor in ons restaurant en op het terras.

 

Charlie's heeft een Amerikaanse uitstraling en dit vind je dan ook terug in ons menu. Wij hebben een gevarieerd aanbod met verse gerechten en werken ook seizoensgebonden.Afhalen

 

Uiteraard houden wij ons restaurant extra schoon en wordt er binnen minimaal 1,5 meter afstand gehouden. En de bestelling doorgeven voor afhaal is makkelijk! Het kan telefonisch (010-5118502) of via een bericht op Whatsapp (06-51116156).

 

Het is ook mogelijk om je kenteken door te geven, zodat je gewoon in de auto op de parkeerplaats kunt blijven zitten. Wij komen het graag brengen!Bezorging

 

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de gerechten bij je te laten bezorgen. Wij doen dit in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk en Pijnacker. Ook hiervoor kun je je bestelling telefonisch of per app doorgeven, maar je kan het ook gemakkelijk online bestellen via onderstaande knop!

Wij staan ook op Thuisbezorgd.nl *BBQ Actie

 

Wat doe je als je toch elke dag thuis zit en het is heerlijk weer? Juist - bbq'en! Ben je zo gek op onze heerlijke ribs? Bestel dan 400 gram, voorgegaard en met Smokey BBQ saus. En dat voor maar 11 euro!

 

Beschikbaar voor afhaal en bezorging!Openingstijden

 Ons restaurant is vanwege het COVID-19 virus tijdelijk gesloten. Wel kun je bij ons van dinsdag t/m zondag eten afhalen tussen 16:30 - 20:30 uur.

 

 


Kom langs

Charlie's Eetcafé

Het Hoge Land 19

2652 EA  Berkel en Rodenrijs

010-511 85 02 

info@charlieseetcafe.nl


Volg ons