Christmas Dinner

Net als de voorgaande jaren zijn wij op beide dagen geopend en verzorgen wij een heerlijk & gevarieerd viergangendiner. Zo is er keuze uit vlees, vis, wild & vegetarische gerechten. Daarnaast is het hele restaurant in de kerstsfeer, is er een meet & greet met de Kerstman, en is er voor de kinderen een speelveldje in de grote zaal.

 

1e zit: 16:00 uur - 19:00 uur

2e zit: 19:30 uur - sluitAfter Xmas Party

Het Foute Kerstfeest van vorig jaar was zo'n succes, dat we hebben besloten om het dit jaar maar weer over te doen! En waar Darkraver & Panic vorig jaar een paar uurtjes draaiden, zullen ze bij deze editie de gehele avond de boel op stelten zetten. Met de After Xmas Party gaan we knallend het jaar uit!!

 

Met maar 200 kaarten te koop zal dit evenement snel uitverkocht zijn, dus wees er snel bij. Tickets zijn alleen af te halen in ons eetcafe!

 

Early Bird (eerste 50 tickets): 15 euro - uitverkocht!

Algemene kaartverkoop: 19,50 euro - nu verkrijgbaar!Mexicaanse Bingo

 

Onze populaire thema bingo's waren al t/m februari uitverkocht, dus hebben we maar snel een extra editie ingelast. Maandag 13 januari organiseren wij de Mexicaanse Bingo! Mooie prijzen & een heerlijk Mexicaans buffet (burrito's, taco's, enchiladas).

 

Het gaat alweer snel, dus reserveer en app 0651116156!Comedy Bingo

De Charlie's Comedy Avond is terug, maar nu in iets andere vorm! We hebben drie comedians die deze avond zullen optreden tussen de rondes bingo door.

 

Daarnaast zijn er ook lekkere hapjes en drankjes beschikbaar!

 

Update: uitverkocht!Surinaamse Bingo

 

Hij is terug: de Surinaamse Bingo! Onze keuken wordt weer overgenomen, waardoor we weer de lekkerste roti's, bara's en saoto zullen serveren.

 

Gezellige avond met mooie prijzen en heerlijk eten. Ben jij erbij?

 

Update: uitverkocht!Openingstijden

Ma  Gesloten

Di - Za  16:00-00:00

Zo  16:00-23:00

 

Keuken geopend vanaf 17:00 uur


Kom langs

Charlie's Eetcafé

Het Hoge Land 19

2652 EA  Berkel en Rodenrijs

010-511 85 02 

info@charlieseetcafe.nl


Volg ons